MANİSA / KULA - Vali Muzaffer Ecemiş Ortaokulu

Mrt

7. sınıf öğrencilerimizin velileriyle, öğrencilerimizin durumları ile ilgili bilgilendirme toplantımızı yaptık. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

6. sınıf öğrencilerimizin velileriyle, öğrencilerimizin durumları ile ilgili bilgilendirme toplantımızı yaptık. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

5. sınıf velilerimizle öğrencilerimizin durumları ile ilgili bilgilendirme toplantımızı yaptık. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Hafta sonu denemelerimiz 6.,7. ve 8. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla devam etmektedir. Öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Temiz Okul Temiz Sınıf anlayışımızın bir parçası olarak öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin masalarına masa örtüsü yaptırdık. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz güle güle kullansınlar.

Mrt

Okulumuz fen bilimleri öğretmeni Asiye Önal'ın öğrencilerimizle yaptığı geri dönüşüm etkinliğinde güzel ürünler ortaya çıktı. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Sınavda başarı sağlayan öğrencilerimizi tebrek eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Şbt

2. dönem şube öğretmenler kurulu toplantımızı öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. 8. sınıf öğrencilerimizin genel durumlarıyla ilgili bilgi paylaşımında bulunarak, yapılacak çalışmalar konusunda istişarelerde bulunduk.

Şbt

Bursluluk sınavını kazanan öğrencilerimiz, bu yıl sınava girecek olan arkadaşlarına kendi deneyimlerini, çalışmalarını aktardılar. Bu yıl sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

2. dönem şube öğretmenler kurulu toplantımızı öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. 7. sınıf öğrencilerimizin genel durumlarıyla ilgili bilgi paylaşımında bulunarak, yapılacak çalışmalar konusunda istişarelerde bulunduk.

Şbt

Okulumuza İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Zakir Okulmuş ziyarette bulunarak öğrencilerimizle hedefler üzerine sohbette bulundular. Kendilerine kurumumuz adına teşekkür ederiz.

Şbt

Mayıs ayında okulumuzda yapılacak olan Tübitak 4006 bilim fuarı için Türkçe öğretmenimiz Fadime Akiş danışmanlığında öğrencilerimizle çalışmalarımız devam ediyor.

Şbt

2. dönem şube öğretmenler kurulu toplantımızı öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. 6. sınıf öğrencilerimizin genel durumlarıyla ilgili bilgi paylaşımında bulunarak, yapılacak çalışmalar konusunda istişarelerde bulunduk.

Şbt

Türkçe öğretmenimiz Fadime Akiş'in Şubat ayında yapmış olduğu kitap okuma etkinliği kapsamında yapılıan yazılı sınavda başarı gösteren öğrencilerimize başarı belgeleri verildi.

Şbt

2. dönem şube öğretmenler kurulu toplantımızı öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. 5. sınıf öğrencilerimizin genel durumlarıyla ilgili bilgi paylaşımında bulunarak yapılacak çalışmalar konusunda istişarelerde bulunduk.