MANİSA / KULA - Vali Muzaffer Ecemiş Ortaokulu

Vali Muzaffer Ecemiş Ortaokulu

Dört Eylül Mah. 300.Sok No20 Kula/Manisa
Vizyon
Dünya üzerindeki savaşların son bulması , ölen , öldürülen rollerinin oynanmaması, açlığın yoksulluğun son bulması , hakların ve diğer bireylerin haklarının bilinmesi , toplumların birbirlerini yakından tanıması , gelişen ve kendini her gün yenileyen dünya uygarlığına kendi medeniyetini entegre edebilme ancak eğitimle mümkündür.
Misyon
Büyük Önder Mustafa kemal ATATÜRK´ün "Eğitimdir ki , bir milleti ya hür , bağımsız ve şanlı bir millet olarak yaşatır ya da esarete ve sefalete terk eder" sözünün bilincinde olarak fikri hür , vicdanı hür bireyler yetiştirmek en başta gelen amacımızdır. Bu işin güç , uzun zaman içeren , fakat zevkli bir iş olduğunu bilen genç , dinamik , ne iş yaptığını bilen , heyecanlı bir eğitim kadromuzla işimize ilk günkü şevkimizle devam etmekteyiz.
Karayolu
İlçe Merkezinde
İlçenin merkezinde, İl merkezine 120km uzakta
masa tenisi, futbol ve voleybol ekipleri