MANİSA / KULA - Vali Muzaffer Ecemiş Ortaokulu

Okulumuzun 2024-2028 stratejik planı

Eyl

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız başlamıştır.

Eyl

Okulumuza müdür yardımcısı olarak atanan Sayın Rukiye KIRKULAK' a yeni görev yerinde başarılar diliyor, Ecemiş ailesi olarak aramıza "Hoşgeldiniz" diyoruz. 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının başarılı ve verimli geçmesini temenni ederiz.

Eyl

Okulumuzda müdür olarak göreve başlayan Sayın Coşkun GÖKTEN' e Ecemiş ailesi olarak "Hoşgeldiniz" der, yeni görev yerinin hayırlı olmasını dileriz. 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının başarılı ve verimli bir yıl olmasını temenni ederiz.

Eyl

2020 yılından itibaren okulumuzda müdür olarak görev yapan Sayın Mehmet Saracaloğlu temmuz ayında emekliye ayrıldı. Bu süreçte okulumuza sağladığı katkılardan ve emeklerinden dolayı kendisine teşekkür eder, emeklilik hayatını sağlık ve huzurla geçirmesini dileriz.

Haz

2017 yılından itibaren okulumuzda Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Sayın H.Ensar Bolat'ın tayini Salihli'ye çıkmıştır. Bu süreçte okulumuza sağladığı katkılardan ve emeklerinden dolayı kendisine teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dileriz.